Register

A password will be e-mailed to you.

Niet žiadnym tajomstvom, že Forspoken nenaplnil očakávania východného štúdia Square Enix a je všeobecne považovaný za sklamanie. A to ako na poli komerčnom, tak i kritickom, čo nepochybne neteší nikoho. Napriek tomu ale autori takpovediac neopúšťajú potápajúcu sa loď a prichádzajú s launch trailerom pre pomerne atraktívne DLC, ktoré by mohlo sčasti napraviť povesť celej záležitosti.

Príbehové rozšírenie nesie názov In Tanta We Trust a pozrie sa na pokračovanie cesty ústrednej protagonistky menom Frey. Podľa všetkého budeme cestovať i do minulosti a dozvieme sa čo-to o histórii celého sveta, z ktorého sa po komerčnom neúspechu univerzum zrejme nestane, no minimálne sa ako hráči (prípadní fanúšikovia) dočkáte najkomplexnejšieho zážitku, ktorý môžete dostať.

Samotný trailer je pomerne dynamický, veľmi dobre sa naň pozerá a evidentne ponúka kombináciu naratívneho rozprávania i frenetických stretov, ktoré boli súčasťou už pôvodnej hry. Je zrejmé, že Forspoken len málokomu prirástol k srdcu, no ak sa ocitáte v tejto menšine, rozšírenie si už môžete bezproblémovo zakúpiť. Nie je ani príliš drahé a vyjde vás na 12,49 €. Pomerne zásadným otáznikom je jeho dĺžka, no pri zvolenej cenovke by ste, logicky, nemali očakávať nič veľké.

Na úplný záver možno zmieniť, že recenzie sú o niečo pozitívnejšie ako v prípadne nechválneho titulu, ktorý vyšiel skraja súčasného kalendárneho obdobia. Siahajú takmer až ku sedmičke, kde sa chvália najmä nové možnosti pri súbojoch, ktoré im dodávajú ešte väčšiu šťavu. Dáte Freyi a jej rozšíreniu šancu?

Komentuj!