Register

A password will be e-mailed to you.

Aliens: Dark Descent bude taktická real-time stratégia, v ktorej budeme viesť tím drsných koloniálnych mariňákov, aby sme zastavili desivý útok Xenomorfov na mesiac Lethe. Vývojári aktuálne zverejnili viac ako päťminútové komentované video predstavujúce podrobnosti o hrateľnosti a množstvo príbehových adetailov.

Podľa videa už vieme, že v Aliens: Dark Descent budeme ovládať oddiel až piatich mariňákov a viesť ich cez rôzne prostredia s cieľom odhaliť tajomstvá a nájsť únikovú cestu z mesiaca. Kampaň bude “plná napätia”, kedže naša motivácia bude podnecovaná potenciálnou stratou postáv. Rast a vývoj mariňákov je totiž ústredným prvkom Aliens: Dark Descent, ale vždy existuje riziko trvalej straty jednej alebo viacerých jednotiek v dôsledku permanentnej smrti, ktorá bude vždy aktívna. Permanentná smrť má byť nešťastnou realitou, v ktorej má každá chyba trvalý dopad; a čím sú mariňáci skúsenejší, tým viac ich strata zabolí. Preto bude nutnosťou neustále sa prispôsobovať a meniť taktiku, aby sme zostali o krok pred votrelcami.

Aliens: Dark Descent vyjde už 20. júna 2023 na platformách PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.

Komentuj!