Register

A password will be e-mailed to you.

Vyššie zmienený projekt sa detailnejšie objavil na PlayStation Showcase, ktoré bolo variáciou spoločnosti Sony na typickú E3 akciu. Aktuálne to vyzerá, že pôjde o nadmieru nápaditú akciu s prvkami platformových záležitostí i adventúr, pričom svojou originalitou by bezproblémovo zapadla medzi exkluzívnu tvorbu východného Nintenda.

Pokiaľ očakávate konkrétnejší dátum vydania, musíme vás hneď na úvod článku sklamať. The Plucky Squire by malo uzrieť svetlo sveta niekedy počas terajšieho kalendárneho obdobia, no, žiaľ, nevieme kedy. Napriek tomu je nutné zmieniť, že sa zaujímavý počin dostane k vlastníkom konzol PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X i osobných počítačov (Steam) či Nintenda Switch.

Skákanie, ľahké bojovanie, logické hádanky a hlavne nádherné úrovne, ktoré prechádzajú z kreslenej tvorby (evokujúcej napríklad modernejší Cuphead) do plnohodnotného 3D ako z typických súčasných adventúr. Oba svety využívajú svoje vlastné pravidlá a prístup k súbojom alebo rébusom je, zákonite, celkom diferentný.

Tento prvok bude podľa všetkého využívaný pri všetkých zložkách hrateľnosti, čo znamená, že bude vašou úlohou dynamicky prechádzať medzi pomyselnými dimenziami. Na záver ešte možno zmieniť, že za titulom stojí Devolver Digital (krstný otec indie tvorby), takže možno očakávať istú kvalitu. Myslíte, že The Plucky Squire uspeje a nájde si svoju fanúšikovskú základňu? Pokojne nám dajte vedieť prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!