Register

A password will be e-mailed to you.

Posledný veľký PlayStation Showcase priniesol okrem zásadných AAA projektov i drobnejšie tituly, o ktorých existencii sme doposiaľ nemohli ani len vedieť. Jedným z takýchto projektov je aj Revenant Hill, ktorý pripomína rannejšiu filmovú tvorbu režiséra a umelca Tima Burtona. O čom ale projekt naozaj bude?

To nie je tak úplne jednoduché, nakoľko trailer presný popis hrateľnosti vlastne vôbec neprezrádza. Napriek tomu sme sa však z PlayStation Blogu dozvedeli, že Revenant Hill je príbeh mačky menom Twig (v preklade konárik alebo vetvička). Tá bude, podľa všetkého, stavať vlastnú komunitu skladajúcu sa ako z mŕtvych, tak aj živých obyvateľov.

Nejde o exaktný popis, nakoľko vývojári v blogu zmieňujú množstvo aktivít a kvantum možností, no nič presne neukážu. Nevieme preto či možno hovoriť o manažment titule alebo sympatickej adventúre, ktorá by nás previedla horami i dolami. Zatiaľ to však prispieva atraktívnosti Revenant Hill, ktorého vývoj síce nebude na konci, avšak minimálne sa niekam hýbe.

Evidentne ho ale ešte čaká nejaká cesta, nakoľko sme sa nedozvedeli nič o dátume vydania – a to ani fixnom a ani orientačnom, čo nám naznačuje, že vývoj oficiálne neskončil. Napriek tomu by Twig so svojím malým dobrodružstvom mal doraziť na osobné počítače, konzoly PlayStation 4 a platformu PlayStation 5, ktorá aktuálne hrá pre Sony prím.

Komentuj!