Register

A password will be e-mailed to you.

Občas sa podarí, že i z okolitých krajín sa do sveta prederie titul, ktorý zásadne zarezonuje a hovorí sa o ňom dlhé mesiace alebo roky. Podarilo sa to trilógií Zaklínač, českej Mafii, úspešnému stredovekému RPG Kingdom Come: Deliverance a v neposlednej rade i VR only projektu menom Beat Saber. Ten najnovšie dorazil na headset PS VR2 a to rovno s novým obsahom.

Ešte pred vydaním tohto technologického zázraku od východného Sony bolo avizované, že nie všetky hry z minulej generácie virtuálnej reality budú hrateľné i na tej novej. To nejedného hráča zamrzelo. Očividne ale vývojári dostali za úlohu nezaháľať a tak sa mnohé zásadné tituly dostávajú i na VR2. Síce s časovým odstupom, no lepšie akoby nevyšli vôbec.

Samozrejme, japonská spoločnosť si zatiaľ udržuje svoju tvár a nenúti hráčov za ľahký upgrade platiť a preto sú nové verzie pre originálnych majiteľov dostupné úplne zdarma. Beat Saber v tomto ohľade nie je žiadnou výnimkou potvrdzujúcou pravidlo. To isté platí aj pre DLC balíčky s unikátnou hudbou.

Ešte je nutné zmieniť, že rozšírenie The Queen ponúka až jedenásť zásadných trackov od legendárneho hudobného zoskupenia, ktoré je pre nejedného nadšenca nepokorené dodnes. Na frenetický gameplay sa môžete nalákať prostredníctvom výborne ozvučeného traileru priloženého vyššie.

Komentuj!