Register

A password will be e-mailed to you.

Juhokórejská spoločnosť NCSoft pripravuje Project LLL, multiplayerovú sci-fi strieľačku z pohľadu tretej osoby, ktorá hráčov na PC a konzolách pozýva do otvoreného sveta.

Táto kórejská firma, stojaca aj za takými hrami ako sú Lineage, Guild Wars a Blade & Soul, chce projektom LLL priniesť nový žáner, ktorý sa líši od v poslednej dobe populárnych looter strieľačiek a battle royale hier. Projekt LLL má kombinovať rôzne štýly a prvky z predchádzajúcich hier spoločnosti NCSoft.

Otvorený svet má byť rozsiahly a zahŕňať viac ako 30 štvorcových kilometrov územia, ktoré je plynulo prepojené do jedného prostredia. V prípade lore sa autori inšpirujú románmi Foundation, Dune a dielami Philipa K. Dicka, zatiaľ čo pre technológiu, ľudskú spravodlivosť a alternatívnu históriu citujú Blade Runner, Total Recall alebo aj The Man in the High Castle.

Samotné postavy majú byť vopred definované. Každá bude mať jedinečné meno, príbeh a motivácie. Podrobné informácie dostanete v tomto videu, opatrenom aj českými titulkami.

Projekt LLL sa vyvíja na engine Unreal Engine 5 a jeho vydanie je naplánované na rok 2024.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky