Register

A password will be e-mailed to you.

Minulý rok nám priniesol hernú variáciu tradičnej značky Bratz, ktorá je populárna najmä u malých dievčat. V skratke ide o módnu hračku, ktorá si od svojho debutu (2001) vybudovala obrovitánsku fanúšikovskú základňu a najmä v Amerike ide o notoricky známu súčasť dospievania. Hra s podtitulom Flaunt Your Fashion sa najnovšie dočkala vydania v rámci Complete Edition.

Ide o tradičné vylepšenie všetkých súčastí a to aj s pridaním nového obsahu, ktorý nebol doposiaľ súčasťou titulu ako takého. Je pritom celkom možné (vlastne pomerne pravdepodobné), že vám titul prebehol pod radarom. Koniec koncov, nejde zrovna o tradičný stredný prúd.

Príbehovo pritom šlo o jednoduchú adventúru s množstvom interaktívnych situácií, ktoré boli pretkané ľahkou naratívnou líniou. Pochopiteľne, nejde o nič zložité alebo sofistikované. Napriek tomu sa zdalo, že hráči boli spokojní a nehovorili o nezaujímavom cash grab projekte, ktorý by len chcel zarobiť na základni verných fanúšičiek.

V prípade, že hľadáte atypický titul alebo ideálnu zábavku pre vašu malú dcéru (alebo pokojne aj syna ak ho niečo podobné zaujíma), lepšiu verziu Bratz: Flaunt Your Fashion už zrejme nenájdete. Na úplný záver upozorňujeme, že projekt je dostupný na konzolách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One a, samozrejme, aj na osobných počítačoch. Tam si ho viete zahrať prostredníctvom Steamu.

Komentuj!