Register

A password will be e-mailed to you.

ASUS oznámil dizajnérsku súťaž ASUS ProArtist Awards 2023, každoročnú celosvetovú súťaž pre nadšencov a profesionálnych tvorcov všetkých vekových kategórií, do ktorej sa môžu záujemcovia bezplatne prihlásiťi. Téma tohtoročnej súťaže je Seeing an Incredible Future a záujemcovia sa môžu prihlásiť od 15. apríla do 15. júla 2023. Víťazi a finalisti budú vyhlásení 5. augusta 2023.

Súťaž ASUS ProArtist Awards bola vytvorená s cieľom osláviť kreativitu a poskytnúť globálnu platformu pre talentovaných tvorcov obsahu s veľkým potenciálom, ktorí vďaka nej môžu získať vizibilitu a uznanie. Témou tohtoročnej súťaže je udržateľnosť, ktorá odráža dôležitosť životného prostredia. Takisto, pri príležitosti osláv novej technológie ASUS Spatial Vision, ktorá umožňuje zobraziť 3D obsah na OLED displeji bez nutnosti použiť okuliare, bude mať víťazné dielo potenciálnu možnosť byť vybrané ako demo pre túto technológiu. V centre pozornosti spoločnosti ASUS budú aj výnimoční tvorcovia 3D obsahu, a to z dôvodu budúcich projektov spolupráce. ASUS preto vyzýva tvorcov, aby prihlásili do súťaže detailné a živé diela, ktoré môžu prezentovať potenciál 3D OLED displeja.

Mitch Yang, ASUS Chief Design Officer, dáva potenciálnym súťažiacim nasledujúce užitočné rady: „Ak sa chcete prihlásiť do súťaže ASUS Design Awards 2023, mali by ste sa zamerať na originalitu, inovácie a kreativitu. Buďte jasní v tom, na akú tému sa zameriavate, a vysvetlíte, ako ju váš dizajn spracoval. Nakoniec sa uistíte, že svoju prácu prezentujete presvedčivým a vizuálne atraktívnym spôsobom.“

Súťaž ASUS ProArtist Awards 2023 organizuje ASUS v aliancii so spoločnosťami Pantone® a Calibrite® a v spolupráci s poprednými školami filmu a animácieii. Cieľom súťaže je povzbudiť a inšpirovať tvorcov v štyroch kategóriách: Fotografia, Grafický dizajn, Filmová tvorba a Animácia. Na oslavu partnerstva medzi spoločnosťami ASUS a Pantone bola tento rok pridaná špeciálna cena Pantone Special Award, ktorá motivuje tvorcov, aby uvoľnili farebnú kreativitu a pomocou farieb vyrozprávali skvelý príbeh na danú tému.

Prihlásené diela bude podrobne hodnotiť medzinárodná odborná porota, ktorá pozostáva z renomovaných tvorcov obsahu, profesionálov z odvetvia, zástupcov spoločnosti Pantone® a expertov spoločnosti ASUS. V každej kategórii bude vyhlásený víťaz, druhý v poradí a víťaz ceny Pantone Special Award, pričom ceny pozostávajú z peňažných odmien, hardvéru pre tvorcov značky ASUS, balíkov produktov Pantone a Calibrite, globálnej online publicity a možnosti potenciálneho použitia diela na účely demo projektu pre technológiu ASUS Spatial Vision.

Ako sa prihlásiť do súťaže ASUS Design Awards 2023

Ceny v hodnote viac ako 100 000 USD

Celková hodnota cien v súťaži ASUS ProArtist Awards 2023 je viac ako 100 000 USD. Víťazi všetkých kategórií získajú peňažnú odmenu vo výške 10 000 USD, druhí v poradí dostanú 5 000 USD. Medzi ďalšie ceny patria:

  • Produkty pre tvorcov značky ASUS, ktoré posúvajú tvorivú prácu používateľov na vyššiu úroveň.
  • Medzinárodný dosah vďaka prezentácii na webových stránkach spoločnosti ASUS a porotcov a na sociálnych sieťach.
  • Potenciálna možnosť použitia diela na účely demo projektu pre technológiu ASUS Spatial Vision.
  • Príručky Pantone Formula a SkinTone, ročné predplatné Pantone Connect, riešenie na kalibráciu farieb Calibrite a ďalšie.
  • Trofej ASUS ProArtist Awards a digitálny certifikát od ASUS Design Center.

Odborná porota

Súťaž ASUS ProArtist Awards pozvala renomovaných tvorcov obsahu, profesionálov z odvetvia, zástupcov spoločnosti Pantone® a expertov spoločnosti ASUS, aby vytvorili rozmanitú porotu, ktorá zastupuje širokú škálu kreatívnych disciplín.

Medzi porotcami sú svetoznámi tvorcovia obsahu, ako je YouTuber Josiah ‘Jazza’ Brooks, popredná osobnosť svetovej online umeleckej komunity so šiestimi miliónmi odberateľov na YouTube; vizuálny umelec Reuben Wu, ktorý je fotografom pre National Geographic, svetovým ambasádorom pre Phase One a popredným umelcom v NFT svete; Abbi Jacobson, spisovateľka, režisérka, producentka, herečka a víťazka ceny Annie Award; fotograf Jord Hammond, ktorý sa špecializuje na využitie farieb a svetla, aby priniesol sviežu perspektívu do sveta cestovateľskej fotografie; a 3D/VFX umelec Clinton Jones, ktorý robí z 3D umenia zábavu prostredníctvom podrobných návodov, živých prenosov a masívnych 3D výziev na jeho YouTube kanáli s viac ako miliónom odberateľov.

Porota sa zaviazala spravodlivo a objektívne hodnotiť súťažné práce na základe rozsiahlych znalostí, nadšenia a profesionality porotcov.

ASUS ProArtist Awards 2023: Neobmedzená platforma pre tvorcov

ASUS je nadšený technológiami a poháňaný inováciami. Uvedomuje si, že každý tvorca obsahu potrebuje vlastné špeciálne vybavenie na efektívnu prácu. Preto ASUS vytvoril jeden z najkomplexnejších produktových radov technológií pre tvorcov obsahu ProArt, ktorého cieľom je vyťažiť to najlepšie z kreativity všetkých tvorivých myslí.

Hľadanie neuveriteľných nápadov a zážitkov viedlo ASUS k vytvoreniu súťaže ASUS ProArtist Awards, z ktorej sa stalo každoročné podujatie na vyjadrenie podpory celosvetovej komunite tvorcov. Minulý ročník zaznamenal obrovský úspech s viac ako 7 000 prihlásenými dielami a viac ako 110 000 verejnými hlasmi z celého sveta.

ASUS pozýva tvorcov zo všetkých oblastí a všetkých vekových kategórií, aby interpretovali svoj pohľad na tému Seeing An Incredible Future, uvoľnili svoju tvorivú myseľ a ilustrovali rôzne rozmery a pohľady na svet.

i Platia pravidlá a podmienky. Ďalšie informácie nájdete v úplnom znení podmienok na https://www.asus.com/campaign/ASUS-ProArtist-Awards-2023/global/terms

ii Ďalšie podrobnosti budú oznámené.

Komentuj!