Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia virtuálneho diabla sa tento rok konečne dočkajú novej iterácie úspešnej a rokmi overenej série z produkcie Blizzardu. Dojmy z bety sú zatiaľ nadmieru pozitívne a vyzerá to tak, že nás už o mesiac a pol čaká kvalitné RPG zo starej školy. Najnovší trailer predstavuje postavu barbara, do ktorého kože sa budeme môcť vžiť.

Ukážka je pomerne krátka, má menej ako jednu minútu a v podstate iba ukazuje ústredného barbara v akčných stretoch, kde kosí desiatky protivníkov mocným seknutím. Nič iné by ste od traileru očakávať nemali, nakoľko nejde o hĺbkovú analýzu, ktorá by neznalým hráčom ukazovala špeciálne schopnosti, druhý zbraní a ultimátne ability barbara. Video chce primárne nalákať na frenetické strety, ktoré sú neodlúčiteľnou súčasťou takýchto titulov.

Pokiaľ ste v nadšenom očakávaní titulu Diablo IV, upozorňujeme, že oficiálne vychádza šiesteho júna 2023, čiže na prahu letného obdobia. Do pekelných kobiek sa budú môcť vydať majitelia konzol PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, no a o hordy mŕtvych nebudú ochudobnení ani vlastníci osobných počítačov, kde táto séria začínala.

Plánujete sa vydať na strastiplnú výpravu za porazením kolosálneho zla alebo Diablo nie je nič pre vás? A čo vlastne hovoríte na jednotlivé triedy? Ktorá je najlepšia? Pokojne sa podeľte o svoje domnienky či názory prostredníctvom komentárovej sekcie.

Komentuj!