Register

A password will be e-mailed to you.

Prerábka štvrtého dielu ságy Resident Evil ešte len nedávno dorazila na naše hráčske platformy. Napriek tomu sa ale takmer okamžite stala obrovským kritickým i komerčným hitom a snáď momentálne v štúdiách Capcom neexistuje človek, ktorý by s pocitom satisfakcie aspoň trochu neoslavoval. Accolades trailer pritom zhŕňa niektoré nadmieru úspešné známky od herných recenzentov.

Dynamická akcia, morbídna porcia hernej brutality, adekvátne survival prvky, zakomponovanie stealth mechaník a nádherný audiovizuálny kabátik, ktorý vyráža dych a bude uchvacovať i v nadchádzajúcich rokoch. To je len niekoľko pozitívnych prvkov, ktorými remake Resident Evil 4 oplýva.

Hoci mnohí hráči boli pôvodne skeptickí (ostatne, originál nie je až tak zastaralý ako dnes už skutočne archaická trilógia), kvality a spracovanie novej verzie príbehu Leona S. Kennedyho vyrazilo dych snáď každému. Do toho si môžete pripočítať príbehové invencie a vítané rozširovanie niektorých pasáží, ktoré z už tak dlhej štvorky učinili naozaj plnohodnotný projekt hravo legitimizujúci plnú cenovku.

To potvrdzujú i reakcie väčšinou písané alebo prezentované v zaslúžených superlatívoch chváliacich revolučnosť remaku. Nižšie priložené video niektoré z nich sumarizuje. Pokiaľ teda stále váhate či sa do titulu pustiť, možno vás Accolades trailer konečne o kvalitách presvedčí. A ak náhodou nie, môžeme upozorniť, že naša recenzia tohto projektu je v príprave a dočkáte sa jej už čoskoro.

Komentuj!