Register

A password will be e-mailed to you.

Najnovšia iterácia virtuálneho bojového poľa to stále nevzdala, pričom vývojári z EA a DICE neprestávajú túto vojenskú akciu inovovať či zásobovať unikátnym obsahom. O tom svedčí i práve predstavený Leviathan Rising event. Čo hráčom prinesie?

Mnohí z vás si nepochybne spomínajú na tragédiu, ktorá vzišla z projektu menom Battlefield 2042. Počin dopadol katastrofálne v našej recenzii a aj celosvetové ohlasy hráčov i kritikov nešetrili nevôľou alebo negatívnymi emóciami. Hra sa jednoducho nepodarila. Šlo síce o návrat ku koreňom značky, avšak nelichotivé audiovizuálne stvárnenie, problematické servery a mnoho ďalších nedostatkov týkajúcich sa hrateľnosti (napríklad úplná absencia výsledkovej tabuľky, ktorá bola pridaná až časom) mali za následok, že naň takmer okamžite mnohí zanevreli.

Vývojári sa ale ešte nevzdávajú a stále držia počin pri živote. Síce nerozkvitá ako si zrejme pôvodne autori priali, avšak niektorí hráči sa doň pravidelne vracajú a bojujú na masívnych poliach tvorených interiérmi i exteriérmi. Čo však ponúka aktuálny event? V prvom rade kratšie kolá (s časovým limitom pätnástich minút), kde sa proti sebe postavia tímy ôsmich bojovníkov. Vašou úlohou je sabotovať nepriateľské územia a popritom eliminovať ich jednotky.

Ukážka pôsobí pomerne atraktívne a láka na taktické strety, v ktorých je kooperácia priam kľúčová. Event začína dnes, teda jedenásteho apríla 2023, pričom potrvá až do dvadsiateho piateho dňa súčasného mesiaca. Pustíte sa do Leviathan Rising misií, prípadne vás už Battlefield 2042 vôbec nezaujíma?

Komentuj!