Register

A password will be e-mailed to you.

Bandai Namco neprestáva v masívnom prezentovaní nadchádzajúcej iterácie jednej z najviac legendárnych bojoviek všetkých čias. Tekken 8 (nepochybne) čoskoro vstúpi do ringu a to aj so svojou bohatou súpiskou odlišných zápasníkov. Ostatne, s obdobnými trailermi sa v podstate roztrhlo vrece a to môže znamenať jediné – vydanie nie je ďaleko. Aktuálne sa nám predstavil Lars Alexandersson, ktorý v rámci série debutoval v roku 2008.

Lars sa efektívne zapojil do rozsiahleho Tekken univerza a stal sa jednou z najdôležitejších postáv nových príbehov. Len pre upresnenie, ide o nemanželské dieťa Heihachiho Mishimu s pomerne vznetlivou povahou. Odprezentovaná ukážka je už tradične kvalitne spracované a opätovne nám sľubuje akčné orgie, ktoré budú nepochybne konkurovať jedenástemu dielu Mortal Kombat. Minimálne vizuálna stránka vyzerá mimoriadne dobre a plynulosť hrateľnosti nám dáva na zreteľ, že pôjde o ďalšie svižné bitky plné najrôznejších efektov.

Tekken 8 aktuálne nemá naplánovaný dátum vydania, avšak pravdepodobne vyjde v súčasnom kalendárnom období. Na fixný termín si ešte nejakú dobu zrejme počkáme, avšak neprestajné predstavovanie dostupných hrdinov nám nepochybne dáva jasný signál, že projekt nie je ďaleko.

Arénové dueli by si pritom mali užiť vlastníci konzol PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X a majitelia osobných počítačov. Pôjde teda o počin určený pre stávajúcu generáciu konzol, ktorý sa už, našťastie, nebude brzdiť hardvérom starým desať rokov.

Komentuj!