Register

A password will be e-mailed to you.

Milovníci zombie hier a svojskej série Dead Island sa nepochybne už nevedia dočkať prichádzajúceho apríla. Vtedy sa konečne po desiatich rokoch dočkáme toľko sľubovaného pokračovania mŕtveho ostrova, ktoré stihlo niekoľko zmeniť vývojárov a výsledné smerovanie. A hoci titul mohol dopadnúť katastrofou, dojmy z preview verzie hovoria, že by na nás mala čakať kvalitná open world akcia s morbídnym množstvom krvavého humoru. Nový trailer nám pritom predvádza úvodnú sekvenciu hry.

Malo by ísť priamo o súčasť hry, ktorou druhý Dead Island začne svoju grotesknú ódu zafarbenú do bordového hávu. V tomto prípade by ste nemali očakávať žiaden skutočný gameplay, nakoľko ide výhradne o sled atraktívnych záberov približujúcich zasadenie. ústredného mestečka Napriek tomu ide (minimálne čo sa kompozícií a farebnej škály týka) o veľmi pekný začiatok potenciálne kvalitnej hry, ktorá snáď do mierne stagnujúceho žánru open world akcií prinesie trochu tej žiadanej sviežosti.

Dead Island 2 by mal vyjsť dvadsiateho prvého apríla 2023, pričom sa pozrie na osobné počítače, konzoly PlayStation 4 i PlayStation 5. Zákonite preto nebude chýbať ani Xbox One, Xbox Series S a Xbox Series X. Spravíte si predčasnú dovolenku a pozriete sa do ulíc Los Angeles, ktoré sú posiate živými mŕtvolami? Alebo projektu po tak dlhom vývoji skôr neveríte?

Komentuj!