Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je žiadnou novinkou, že sa online tituly spájajú s rôznymi značkami a utvárajú tak kolaborácie, ktoré majú nalákať nových hráčov, prípadne udržať starých pri aktívnom hraní. Aktuálne sa azda najznámejšia first person shooter séria dala dohromady s animovaným Teenage Mutant Ninja Turtles.

Snáď všetci z vás poznajú ninja korytnačky a ich akčné dobrodružstvá plné milého humoru, solídnych súbojových sekvencií a i antagonistu, ktorý sa odjakživa nazýval Shredder. Práve on je tvárou tejto spolupráce, z ktorej vzišiel atraktívnych skin, blueprint pre zbraň, vinyl, vozidlo a ďalšie tematické doplnky slúžiace ako kozmetické skrášlenie.

Na pomyselný event pritom upozorňuje tridsať sekúnd trvajúci trailer, ktorý je pomerne atraktívny, svižný a solídne zrežírovaný. Zachytáva divokú akciu a efektívnym spôsobom láka na nové kozmetické predmety, ktoré budú chcieť mnohí hráči okamžite získať do svojej zbierky. Pre upresnenie ešte zmienime, že balíček The Shredder je dostupný ako v akčnom titule Call of Duty: Modern Warfare II, tak aj vo Warzone 2.0. Zákonite by ste nemali príliš dlho otáľať, nakoľko ide o limitovanú akciu, ktorá jedného dňa pominie.

Čo hovoríte na takéto spojenie vzájomne nesúrodých značiek? Pozdáva sa vám alebo podobné kolaborácie vnímate skôr negatívne? Pokojne sa podeľte o svoje názory a postrehy prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!