Register

A password will be e-mailed to you.

Piatok priniesol nečakanú a smutnú správu, nakoľko vo veku 60 rokov zomrel známy herec Lance Reddick, ktorého poznali nielen hráči, ale aj diváci vďaka niekoľkým ikonickým úlohám. Čo sa týka hier, jeho hlas bolo možné počuť v Destiny, kde nahovoril postavu menom Commander Zavala, no ešte viac si asi hráči spoja zosnulého herca s postavou Sylensa z hier Horizon Zero Dawn a Horizon Forbidden West.

Jeho hlas aj tvár sa objavila aj v titule Quantum Break od Remedy, kde stvárnil Martina Hatcha, CEO spoločnosti Monarch Solutions. Jeho pravdepodobne poslednou hernou úlohou bude, ak herec stihol nahovoriť všetky dialógy, titul Hellboy: Web of Wyrd, kde Reddick prepožičal svoj hlas práve titulnému hrdinovi. Na striebornom plátne si ho väčšina spojí s úlohou recepčného Charona zo série filmov John Wick, ktorého štvrtý diel zamieri do kín už budúci týždeň, no diváci si ho môžu pamätať aj zo seriálov The Wire, Fringe alebo Bosch, kde patril k hlavným postavám a objavil sa vo všetkých epizódach. Pochopiteľne, Lance Reddick stvárnil za svoju kariéru omnoho viac úloh, no minimálne vďaka tým spomenutým si ho hráči a diváci budú pamätať aj dlhé roky po jeho smrti. Herec sa ešte posmrtne objaví v niekoľkých projektoch, ktoré stihol dokončiť, no jeho bohatá filmografia sa už kvôli okolnostiam priveľmi nerozšíri. Na záver už len dodáme, že hoci príčina smrti nie je oficiálne potvrdená, podľa predbežných správ Lance Reddick zomrel prirodzenou cestou. Česť jeho pamiatke, nech odpočíva v pokoji.

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky