Register

A password will be e-mailed to you.

Titul The Last of Us Part I už onedlho dorazí na počítače, takže je najvyšší čas povedať hráčom o porte trochu viac. A ako sa patrí, v Sony nenechali nič na náhodu a pripravili podporu azda všetkých aktuálnych technológií a vymožeností, ktoré hranie na PC ponúka.

Port The Last of Us Part I pre počítače bude obsahovať podporu AMD FSR 2.2, Nvidia DLSS Super Resolution, VSync a obmedzenia snímkovej frekvencie a množstvo funkcií navrhnutých špeciálne pre PC, vrátane nastaviteľnej kvality textúr, tieňov, odrazov, Ambient Occlusion a ďalších. Chýbať nebude ani podpora ultraširokých monitorov s pomerom strán 21:9, no aj 32:9 Super Ultrawide. Samozrejmosťou pre hry od PlayStation Studios je prítomnosť 3D audia, podpora DualSense ovládača, no nezabudlo sa ani na DualShock 4 či hocaký ovládač kompatibilný s PC, hoci iba na DualSense si bude možné vychutnať vychytávky ako haptická odozva a podobne.

Na základe odozvy od hráčov z PS5 verzie by mali byť odstránené bugy a glitche, pričom nechýba ani kompletný obsah v podobe DLC Left Behind, Speedrun režimu, Permadeath módu a i fotorežimu, takže by malo ísť o takzvanú definitívnu a najlepšiu verziu tohto legendárneho dobrodružstva Joella a Ellie. Zabudnúť nesmieme ani na množstvo nastavení pre hendikepovaných hráčov, vďaka čomu si aj oni môžu zahrať tento oceňovaný počin z dielne štúdia Naughty Dog. Na záver tu ešte máme požiadavky na hardware, no tie nevybočujú z dnešných štandardov, takže sa viac-menej netreba obávať toho, že by vám hra nešla.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!