Register

A password will be e-mailed to you.

Nadchádzajúca prerábka najzásadnejšieho zástupcu akčného survival horor žánru sa k nám nezadržateľne blíži. Už sme vás informovali o dostupnosti demoverzie a teraz upozorňujeme na sériu krátkych ukážok, ktoré predstavujú jednotlivé časti z hry.

Pre fanúšikov nejde síce o nič, čo už predtým nevideli, no jednotlivé videá pomerne šikovne lákajú na kapitoly, ktoré sa odohrávajú na hrade, ostrove (objavuje sa aj antagonista Jack Krauser) či v dedine, ktorá niektorých do dnešných časov straší počas temných a dažďom zaplavených nocí. Z trailerov cítiť, že vývojári zostávajú verní pôvodnému dizajnu, avšak súčasne si dovoľujú isté invencie, ktoré do nejakej miery zaplátajú archaické elementy z originálnej hry.

V terajšom momente to vyzerá, že sa na nás rúti ďalší žánrový hit, ktorý všetkej konkurencii ukáže ako má vyzerať kvalitný akčný horor v desivých i funkčne vystavaných kulisách. Takisto, dojmy z dema sú pomerne pozitívne a hráči sa po jeho dohraní na remake tešia ešte väčšmi. Ostatne, počiatok je šikovne vystavaný a dokáže adekvátne nalákať na chutný zvyšok.

Opätovne upozorňujeme, že titul k nám dorazí 24. marca 2023. Do hrozivej výpravy sa budú môcť pustiť majitelia konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S i osobných počítačov. Dovtedy viete preskúmať časovo neobmedzené demo a navnadiť sa na možný horor roka.

Komentuj!