Register

A password will be e-mailed to you.

Iba pred pár týždňami sa do oficiálneho obehu dostal nový VR headset produkovaný japonskou spoločnosťou Sony. Pochopiteľne, ide o exkluzívnu záležitosť pre PlayStation 5. Každopádne, zariadenia sa dostalo ku kritikom a rôznym testerom s istou časovou výhodou a vďaka tomu sme sa dočkali množstva recenzií. Tie herná firma najnovšie vzala a vytvorila z nich tradičné Accolades video.

Celosvetový konsenzus je taký, že PS VR2 sa nadmieru podarilo a ponúka zážitok, ktorý by si žiaden hráč nemal nechať ujsť. Japonská spoločnosť takisto do sveta vypustila množstvo atraktívnych hier či VR režimov pre staršie tituly, čo znamená, že si ako potenciálny vlastník headsetu máte z čoho vyberať. Súčasne, na PlayStation Store sa objavili demoverzie niektorých VR hier, takže si viete nejednu otestovať a na základe vašej skúsenosti si ju zakúpiť alebo naopak, ignorovať.

Pokiaľ vás zaujíma čo o druhom VR z produkcie Sony hovoria veľké internetové portály, stačí si prezrieť nižšie priložené video, ktoré vyšlo na oficiálnom kanáli PlayStation. A ktovie, možno vás pozitívne ohlasy i atraktívne herné ukážky nalákajú a sami sa dostanete ku kúpe i následnému hraniu. Zatiaľ to vyzerá, že by ste podobné rozhodnutie oľutovať nemali a dostanete moderný, súčasný a hlavne prvotriedny zážitok tých najvýraznejších technických kvalít. A to je atraktívna ponuka, no nie? Posúďte sami…

Komentuj!