Register

A password will be e-mailed to you.

Zhruba pred niekoľkými týždňami sme vás informovali o nadchádzajúcich eventoch v rámci Overwatch 2. Niektoré z nich (napríklad ten valentínsky) už nastali a teraz sa pridáva avizovaná One-Punch Man kolaborácia. Čo prináša a aké kostýmy si viete práve teraz zaobstarať?

Battle Royale projekt s názvom Fortnite v podstate dokázal, že kooperovanie rôznych značiek vie byť pomerne užitočným prostriedkom k získavaniu novej hráčskej komunity. Ostatne, v zmienenom počine sa objavili záležitosti ako Star Wars, John Wick alebo niekoľko snímok pod vedením režiséra Christophera Nolana. Preto je logické, že aj Overwatch 1.5 (ktorý prešiel na free to play model a je do veľkej miery závislý od peňaženiek hráčov) začína s podobnými kolaboráciami.

Na One-Punch Man spoluprácu upozorňuje atraktívny trailer s tematickým hudobným sprievodom. Ukážka je plná akčných situácií priamo z epicentra súbojových stretov, pričom primárne ide o to nalákať na atraktívne skiny pre obľúbených hrdinov. Jeden legendárny kostým pritom viete získať úplne zdarma a ďalšie si zakúpiť prostredníctvom tradičného in-game obchodu.

Celá akcia venujúca sa tejto manga (a anime) klasike potrvá od siedmeho marca do šiesteho apríla 2023. Pokiaľ vám teda niektorí zo skinov príde atraktívny, určite sa pustite do súbojov a pokúste sa minimálne získať oblek, ktorý si viete zaobstarať zdarma. Máte na to celý mesiac, avšak zaháľať by ste rozhodne nemali, event nepotrvá večne.

Komentuj!