Register

A password will be e-mailed to you.

Hororová adventúra z dielne českých tvorcov s názvom Someday You’ll Return, odohrávajúca sa v lesoch južnej Moravy, ktorá vyšla ešte v roku 2020, dostáva významný update s názvom Director’s Cut.

Spoločnosti CBE Software a Bohemia Interactive oznámili vydanie Someday You’ll Return Director’s Cut, teda novej edície, ktorá je vo vývoji od roku 2021 a vychádza necelé tri roky po pôvodnom vydaní na PC. Prináša stovky technických a obsahových vylepšení a rozšírení. Medzi hlavné zmeny a novinky patrí vylepšená optimalizácia a plynulosť hry. Hráči na PC sa môžu tešiť aj na podporu DLSS, plnú podporu ovládačov Xbox a PlayStation a hŕbu nových achievementov. Majitelia PS5 sa môžu tešiť na podporu spätnej väzby pre ovládač DualSense a ďalšie pokroky spojené s aktuálnou konzolou Sony. Okrem toho vývojári pripravili dva výkonnostné režimy, z ktorých jeden vám umožní hrať v rozlíšení 4K pri 30 snímkach za sekundu, zatiaľ čo druhý ponúka Full HD a 60 snímok za sekundu.

Teraz sa v hlavnom menu odráža váš postup a ponúka možnosť opakovaného prehrávania jednotlivých kapitol, takže sa môžete vrátiť na konkrétne miesta napríklad kvôli chýbajúcim zberateľským predmetom. A ak vám vadila prílišná dĺžka hry, mala by vám prísť vhod dynamickejšia hrateľnosť, ktorá zahŕňa napríklad menej pasáží, v ktorých sa len prechádzate, prináša rôzne skratky alebo presunutie časti obsahu na miesta, ktorých návšteva je úplne nepovinná. Žiaľ, je potrebné zmieniť aj absenciu verzie pre Xbox. Podľa slov vývojára Jána Kavana bola jednoducho mimo dosahu tvorcov a v súčasnosti sa o nej vôbec neuvažuje.

Komentuj!