Register

A password will be e-mailed to you.

To, že sa k nám pomaly blíži nová iterácia dlhoročnej série s názvom Tekken už nejakú dobu vieme. Najnovšie však autori z Bandai Namco evidentne začali predstavovať niektorých hrdinov, pričom ich ukazujú priamo v centre bojového diania. Tentokrát sme sa mohli pozrieť na Jina Kazamu.

Minulý týždeň to bol Kazuya Mishima, tentokrát prišiel na rad Jin, ktorý je azda najznámejšou postavičkou celej Tekken ságy. Opätovne pritom ide o výbornú ukážku audiovizuálneho stvárnenia, ktoré zrejme pokorí i technicky brilantný Mortal Kombat 11. Bojovanie a jednotlivé ataky sú pomerne svižné, no súčasne si udržiavajú istú ťažkopádnosť. Vďaka tomu sa zdá, že strety budú disponovať adekvátnou váhou i hĺbkou.

Aktuálne sa môžeme domnievať, že autori postupne predstavia všetky zásadné mená, ktoré sa v prichádzajúcom počine Tekken 8 objavia. Zatiaľ ukazujú postavičky s týždňovým odstupom a v prípade, že to takto bude pokračovať, fanúšikovia sa budú môcť naladiť na svojich obľúbencov, prípadne sa vyrovnať s možným sklamaním ak sa ich favorit v projekte neobjaví.

Fixným dátumom vydania aktuálne nedisponujeme, avšak momentálne to vyzerá, že by mohol Tekken 8 doraziť ešte v priebehu súčasného kalendárneho obdobia. Herný vývoj je ale nevyspytateľný a preto nebudeme zbytočne predbiehať. Akčná záležitosť by ale mala doraziť na PlayStation 5, osobné počítače, Xbox Series S a aj Xbox Series S. Snáď sa čoskoro o projekte dozvieme viac, dovtedy nám nezostáva nič iné ako čakať.

Komentuj!