Register

A password will be e-mailed to you.

Beat Saber patrí k obrovským VR hitom, ktorý síce neprekvapí možno komplexnosťou, avšak ponúka hráčom rytmický zážitok, ktorý je založený na trénovaní a dynamickou reagovaní na hudobné motívy. Nemožno sa preto čudovať, že zarezonoval obrovským spôsobom a na pomery svojho skromnejšieho ekonomického potenciálu (vzhľadom na nutnosť vlastniť VR headset), zásadným spôsobom komerčne uspel. Najnovšie sa táto záležitosť rozrastie o piesne skupiny Imagine Dragons.

Beat Saber bol spustený vo forme early access ešte v roku 2018, pričom oficiálneho vydania sa dočkal iba pár mesiacov potom. Konkrétne bol do plnohodnotnej verzie pretavený v máji 2019, takže je logické, že sa od tej doby rozrástol a obohatil o pomerne solídny repertoár platených piesní, ktoré prekvapia svojou náročnosťou a zároveň potešia fanúšikov daných interpretov či muzikantských zoskupení.

Desať piesní od Weeknda, rovnaký počet od Billie Eilish alebo Lady Gagy. Skupina Linkin Park sa dočkala až jedenástky, no a aj známi Imagine Dragons dostali svoje posvätné desatoro. To bolo ale aktuálne aktualizované, nakoľko sa pridali songy Enemy a Bones. Prvá zmienená záležitosť je dnes už klasika známa vďaka seriálu Arcane z produkcie Netflixu, ktorý v podstate spustil obrovským záujem o príbehové projekty z univerza League of Legends.

Bones je pomerne nová hudobná kreácia, no takisto sa teší veľkej popularite. V prípade, že by ste sa radi presekali jedným z týchto trackov, viete si ich oficiálnou cestou zakúpiť. Každý vás vyjde 1,99 €, takže sa ani nemusíte obávať horibilnej cenovky, ktorá by nedávala žiaden relevantný zmysel.

Komentuj!