Register

A password will be e-mailed to you.

Baldur’s Gate 3 je filmové RPG novej generácie, ktorá sa odohráva v prostredí Forgotten Realms. Je to skutočný zážitok z Dungeons & Dragons vo forme videohry a dlho očakávaný tretí diel slávnej série.

Či už ste na túto hru čakali vyše 20 rokov, alebo sú pre vás predchádzajúce tituly záhadou, v Baldur’s Gate III na vás čaká dobrodružstvo v príbehu o spoločenstve a zrade, obetovaní a prežití a vábení absolútnej moci. Vývojári zo štúdia Larian titul navrhli tak, aby ste si ho mohli zahrať sami alebo s priateľmi. Vďaka kooperácii na rozdelenej obrazovke až pre dvoch hráčov na jednej konzole PS5 alebo až pre štyroch hráčov online budete so spojencami môcť spojiť sily v boji, alebo sledovať vlastné záujmy a ciele, no to už bude na vás. Ako tento prvok nakoniec bude variabilný zistíme v auguste, konkrétne 31., kedy Baldur’s Gate 3 vyjde na PC z predbežného prístupu a rovno dorazí aj na PlayStation 5, čo bolo jedno z ďalších oznámení najnovšej epizódy State of Play.

Pokiaľ by ste si o hre chceli prečítať viac, zamierte na nasledovný odkaz, ktorý smerujúci na PlayStation.Blog, kde sa dozviete čo-to o tvorbe postáv, o Deluxe a zberateľskej edícii, alebo o nepriateľovi menom General Ketheric Thorm, ktorého nahovoril slávny herec J.K. Simmons.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!