Register

A password will be e-mailed to you.

Hororových titulov nie je nikdy dosť. Obzvlášť v prípade, že tomuto žánru nadmieru holdujete. Ak si však súčasne radi počas hrania zapremýšľate, máme pre vás zaujímavý mix týchto dvoch zdanlivo neskĺbiteľných prvkov, ktorý nesie názov Seven Doors.

Počítačoví hráči už tento projekt veľmi dobre poznajú a hoci výraznejšie nerezonoval, našiel si svojich fanúšikov. Na túto platformu sa Seven Doors dostalo ešte v Covidom zaliatom roku 2020. Avšak na konzoly PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S i Nintendo Switch dorazil ešte len včera, teda 21. februára 2023. Práve preto sa pripomenul launch trailerom.

Aby sme vám titul v krátkosti priblížili, ide primárne o puzzle hru, v ktorej musíte riešiť rôznorodé hádanky. Všetko pritom prebieha v nepríjemných lokáciách, z ktorých vám bude prechádzať mráz po chrbte i krku. Musíte mať ale na pamäti, že nejde o tak veľkú záležitosť akou napríklad bola psychedelická hra Layers of Fear, prípadne hutnou atmosférou opradené Soma.

Seven Doors je z tohto pohľad výrazne menším projektom od (neskúsených) indie autorov, ktorí zjavne nemali hlboko do vrecka, čo sa odrazilo primárne na neaktuálnej audiovizuálnej stránke. Tomu ale, našťastie, odpovedá i cenovka, ktorá je stanovená na 4,99 €. V takom prípade by vám nemalo až tak prekážať, že titulom prejdete za niekoľko hodín a mali by ste si ho adekvátne užiť.

Komentuj!