Register

A password will be e-mailed to you.

Slovenské štúdio Nine Rock Games, tvorcovia vydareného loveckého simulátoru Way of the Hunter už o pár dní uvedú významné rozšírenie s názvom Aurora Shores.

Nový lovecký revír sa bude nachádzať vo veľmi nehostinnom a drsnom prostredí Aljašky a bude mať rozlohu virtuálnych 64 kilometrov štvorcových. Aj Aljaška sa však môže pochváliť odlišným ekosystémom, a tak sa dostaneme nielen do neskrotnej divočiny, ale aj na zelené pasienky, až po vrcholky hôr. Napriek drsným aljašským zimám s neľútostnými poveternostnými podmienkami sa táto oblasť môže celoročne pochváliť úchvatnou krajinou, v ktorej budete pozorovať 14 nových majestátnych zvierat, od medveďov kodiakov, západných wapiti a zubrov až po vlky, líšky a divé kačice.

DLC Aurora Shores vyjde už 23. februára 2023 a bude stáť 10 €. Spoločne s týmto DLC prichádza aj bezplatný patch pre základnú hru, Way of the Hunter, obsahujúci novú triedu zbraní: Crossbow. Ide o dokonalé zbrane na tichý lov bez toho, aby ste vyrušili ostatné zvieratá v okolí. Pritom len nedávno, 19. januára 2023 vyšlo menšie bezplatné DLC s názvom UTV.

Komentuj!