Register

A password will be e-mailed to you.

Len pred pár týždňami sme vás informovali o tom, že sa k nám blíži nová hra s azda najznámejšou archeologičkou všetkých čias. Lara Croft sa totiž vrátila a hoci nejde o veľký titul, vzbudil náležitý záujem. Launch, pochopiteľne, sprevádza i trailer, pričom môžeme prezradiť, že projekt s názvom Tomb Raider: Reloaded už dostal i prvé recenzie.

Tie na prekvapenie všetkých zainteresovaných nie sú až tak zlé. Aktuálne portál metacritic.com hlási iba päticu hodnotení, no a tie boli spriemerované na 62%, čo je však na titul obdobného rázu pomerne slušné. Každopádne, môžete očakávať primárne zábavnú akciu i adekvátnu porciu hádaniek v koži dobre známych postáv.

Akurát zahraničná i tuzemská kritika hovorí o problémoch so servermi, prípadne monotónnosti celého jadra hrateľnosti, ktorá sa dostavuje až nepríjemne skoro. Tak či onak, ide o free to play projekt, takže za jeho skúšku vlastne nič nedáte.

Pokiaľ teda bažíte po akomkoľvek dobrodružstve s Larou Croft na obálke, aktuálnejší titul by ste hľadali len ťažko. Samozrejme, plnohodnotný prírastok do jej životnej ságy by potešil každého z nás o niečo viac, no na ten si budeme musieť ešte nejakú dobu počkať. Dovtedy si pocitovo nekonečné čakanie môžeme skrátiť pomocou práve vydaného Reloaded (dostupného na Android i Apple zariadeniach) alebo nejakého staršieho titulu navždy zapísaného do hernej histórie.

Komentuj!