Register

A password will be e-mailed to you.

Už v apríli súčasného roka sa dočkáme nádejne sa javiacej hernej adaptácie, ktorá nám opätovne prostredníctvom filmového plátna vyrozpráva jedno dobrodružstvo s azda najznámejším inštalatérom všetkých čias. The Super Mario Bros. vyzerá skutočne dobre a hoci očakávania sú nepochybne veľké, autori na projekt ešte väčšmi upozorňujú svojskou reklamou.

Všetci vieme aké je povolanie bratov Mariovcov. Sú to inštalatéri. A to ako Luigi, tak i Mario. Dajme si však ruku na srdce, ako často sme toto dynamické duo videli vykonávať práve túto funkciu? Najnovšia ukážka nám konečne umožní obľúbených hrdinov vidieť práve pri ich pracovnej činnosti.

Ide o fiktívnu reklamu na služby ikonických herných postavičiek. Trvá tridsať sekúnd a hoci nejde o nič zásadné, je príjemné vidieť takýto marketingový ťah, ktorý jednak pôsobí zaujímavo a súčasne na projekt sympaticky láka. Ostatne, je málo pravdepodobné, že by sa scéna objavila vo finálnom produkte a ak aj áno, rozhodne nepôjde o zásadnú pasáž.

Každopádne, za prezretie táto ukážka rozhodne stojí. Na záver článku ešte upozorňujeme, že do kino distribúcie by sa mal The Super Mario Bros. dostať 7. apríla 2023. Slovenská premiéra aktuálne naplánovaná nie je, no minimálne toto obdobie si môžete zapísať do kalendára. Samozrejme v prípade, že vás práve táto adaptácia zaujíma a netrpezlivo ju očakávate.

Komentuj!