Register

A password will be e-mailed to you.

Overwatch 1.5 je žijúcim titulom, ktorý je okrem iného založený aj na mnohých eventoch. Tie spravidla ozvláštňujú tradičné sezóny. A vzhľadom k tomu, že aktuálne plynie mesiac lásky, nie je prekvapujúce, že sa toho autori zo štúdia Blizzard Entertainment ihneď chytili. Okrem bežného in-game módu však priniesli i dating simulátor zasadený v tomto univerze.

Čítate správne. Hoci Overwatch disponuje akýmsi lorom, táto online akcia na ňom primárne nestojí a funguje výhradne ako doplnok dynamických súbojov, v ktorých sa snažíte pokoriť nepriateľský tím. A ani milenecký simulátor to nijako nezmení, nakoľko tvorcovia prehlásili, že ide o vec, ktorá nezapadá do oficiálneho kanonického príbehu.

V jednoducho štylizovanej hre budete sledovať Genjiho a Mercy, pričom vašou úlohou bude nadviazať s nimi ľúbostný kontakt. Samozrejme, nepôjde o rozsiahlu záležitosť. Koniec koncov, Loverwatch je vizuálnou novelou, kde sa iba rozhodujete a na základe tohto bude vaša snaha zakončená vzplanutím lásky alebo práve naopak. Na internete už, pochopiteľne, kolujú presné návody ako dosiahnuť vytúžené víťazstvo, pričom možno zmieniť, že tento webový titul ponúka i skrytý koniec a odmeny, ktoré sú využiteľné priamo v plnohodnotnej hre.

Pokiaľ by ste radi zistili či máte šťastie v láske alebo hre (prípadne v oboch), do milostných opletačiek sa môžete pustiť po kliknutí na tento odkaz. Na záver upozorňujeme, že event trvá od 14. februára 2023 až do 28. dňa identického mesiaca.

Komentuj!