Register

A password will be e-mailed to you.

Vecí zdarma nie je nikdy dosť, však? A snáď ešte väčšmi ak súvisia s českou tvorbou. V prípade, že pritom máte radi digitálne artbooky či soundtracky, máme pre vás výbornú správu. Môžete získať balíček virtuálnych odmien vychádzajúcich z dvoch zásadných titulov od našich susedných bratov.

Pokiaľ holdujete českým adventúram, CHUCHEL i Botanicula sú pre vás veľmi dobre známe mená. V oboch prípadoch ide o adventúry z produkcie susedného štúdia Amanita Design, ktoré je už roky zárukou žánrovej kvality. Ak by ste sa stále nevedeli zorientovať, môžeme zmieniť, že nám nie až tak dávno priniesli zaujímavú logickú záležitosť Creaks, prípadne v hlbšej minulosti vyprodukovali sériu Samorost alebo Machinarium.

Každopádne, bonusové predmety (čiže artbook i soundtrack) titulov CHUCHEL a Botanicula si viete zaobstarať prostredníctvom internetového obchodu gog.com, ktorý bude počítačovým hráčom veľmi dobre známy. Rozhodne by ste ale s touto atraktívnou ponukou nemali otáľať, keďže je časovo obmedzená. Platiť bude výhradne do 16. februára 2023, presnejšie do pätnástej hodiny poobednej. Následne si za balíček už budete musieť zaplatiť plnú sumu, ktorá rozhodne nie je malá.

A ktovie, možno vás práve atraktívne bonusy lákajúce na hru zaujmú a oba tituly si potom zakúpite. Ak náhodou áno, vedzte, že sú aktuálne v cenovom zvýhodnení a vyjdú vás na zlomok ich pôvodnej predajnej hodnoty.

Komentuj!