Register

A password will be e-mailed to you.

Ešte pred dvoma rokmi sa fanúšikovia snažili vytvoriť český dabing aspoň do cut-scén RPG Kingdom Come: Deliverance od českého štúdia Warhorse. Avšak postupom času sa z tejto myšlienky stal ambiciózny projekt, z ktorého nakoniec vznikol profesionálny plnohodnotný dabing do celej hry, na ktorom sa podieľalo aj množstvo skúsených a známych hercov.

Podporu tomuto dabingu poskytlo aj samotné štúdio Warhorse, ktoré ho priamo zakomponovalo do PC verzie prostredníctvom updatu. Súčasťou aktuálneho updatu je aj oficiálny japonský dabing od miestneho distribútora, ktorý bol predtým dostupný len pre hráčov v Japonsku.

Vyzkoušejte Kingdom Come: Deliverance v rodném českém jazyce a vezměte Jindru na divokou cestu středověkým Českem. Velké díky patří Arturovi Komňackému a Markovi Pilgerovi, kteří projekt českého dabingu vedli, stejně jako všem hercům a dabérům za jejich skvělou práci. A pokud byste rádi zažili Kingdom Come: Deliverance v netradičním podání, nyní můžete zkusit také japonský dabing,“ uvádza sa v oficiálnom oznámení štúdia Warhorse na Steame.

Momentálne sa však zdá, že český dabing zostane výsadou PC verzie, keďže jeho autori v odpovedi na otázky fanúšikov uvádzajú, že možnosť vydania dabingu na konzolách nie je momentálne veľmi reálna, aj keď sa snažili. Pri príležitosti 5. narodenín hry Kingdom Come: Deliverance sme sa dočkali aj nového traileru.

Komentuj!