Register

A password will be e-mailed to you.

Len včera sme vás informovali o pomerne neočakávanom vydaní Metroid Prime Remastered a už tu máme aj počiatočné minúty hrania, ktoré nám boli sprostredkované zahraničným portálom IGN. Ako titul momentálne pôsobí?

Bez mála dvadsať minút trvajúce video zachytáva čistú hrateľnosť s klasickým úvodom, ktorý privíta každého nového hráča. Opätovne, ako to v prípade remasterov býva, je cítiť, že grafická stránka nie je aktuálna a ani príliš moderná. Každopádne, aspoň na malej obrazovke, ktorou Switch disponuje, sa podobný neduh pomerne jednoducho a rýchlo stratí.

Okrem toho primárne sledujeme prechody uzavretými koridormi, kde hlavná postava spravidla zabíja protivníkov, ktorí sa ale neobjavujú v závratných počtoch. Je pritom samozrejmé, že FPS akcia sa na páčkach konzoly Switch nebude ovládať najlepšie a mnohí nepochybne siahnu po takzvanom Pro ovládači, ktorý sprostredkuje viac fluidný zážitok a rezonujúcejší pocit zo streľby.

Tento úvod prezrádza o Metroid Prime Remastered všetko podstatné, takže pokiaľ si nie ste istý, či bude podobná záležitosť niečo pre vás, rozhodne sa naň pozrite. Naopak, ak ste originál v minulosti hrali a aktuálne premýšľate nad jeho jemne oprášenou verziou, zverejnená hrateľnosť vám môže pomôcť dopracovať sa k záverečnému rozhodnutiu.

Titul je pritom dostupný výhradne digitálne za cenu 39,99 $. Na fyzické edície si podľa aktuálnych prehlásení budeme musieť počkať až do 22. februára 2023, kedy by mali byť krabičky rozoslané do početných obchodov.

Komentuj!