Register

A password will be e-mailed to you.

Mickey Mouse, Goofy, Minnie a Donald Duck, táto štvorica hrdinov sa predstaví v projekte Disney Illusion Island, ktorý sa v podrobnejšom svetle ukázal v novej ukážke. Čo všetko nám predviedla?

Pokiaľ ste titul prehliadli, môžeme prezradiť, že ide o platformovú záležitosť sledovanú pohľadom zboku. Projekt pôsobí po vizuálnej stránke nadmieru pôvabne, nakoľko evokuje ručnú maľbu. Mimo toho sa zdá, že nepôjde o prehnane náročnú hru, avšak zverejnené skákanie, prekonávanie priepastí či iných prekážok vyzerá naozaj dobre.

Zásadným plusom bude pre mnohých aj fakt, že si Disney Illusion Island zahrajú v sprievode troch ďalších kamarátov. Samozrejme za predpokladu, že budú sami chcieť. Áno, tento projekt umožní i kooperáciu s ďalšími nadšenými hráčmi, pričom tí si budú pomáhať pri cestovaní naprieč rozmanitými svetmi.

Musíme uznať, že aktuálne sa projekt javí atraktívne. Otázkou ale zostáva ako na tom bude dizajn jednotlivých úrovní, svižnosť animácií či celková komplexnosť. A, nanešťastie, odpoveď sa dozvieme až v momente, kedy Illusion Island oficiálne vyjde. Kedy by to malo byť? Posledná ukážka prezradila i dátum vydania. Ten je aktuálne stanovený na 28. júla 2023.

Titul má vyjsť exkluzívne pre Nintendo Switch, pričom sa momentálne nehovorí o žiadnych ďalších platformách. Súčasne ale ani nemôžeme celkom vylúčiť neskoršie vydanie na konkurenčných konzolách a osobných počítačoch. Či tam titul uvidíme ukáže až čas.

Komentuj!