Register

A password will be e-mailed to you.

Minuloročné predstavenie bojovky Tekken 8 bolo viac-menej očakávané, keďže siedmy diel je na trhu už naozaj dlho. Ak započítame vydanie na arkádových kabinetoch, tak Tekken 7 vyšiel už v roku 2015, takže ide o diel, ktorý je v rámci celej série najdlhšie bez nástupcu. Aktuálne však nevieme, či nové pokračovanie vyjde ešte tento rok alebo až ten budúci, no nakoľko sa cez víkend konala akcia Tekken World Tour Finals 2022, vývojári pri príležitosti finálnych súbojov najlepších z najlepších potešili fanúšikov rovno dvoma novými videami.

To prvé poteší priaznivcov írskej nájomnej vrahyne menom Nina Williams, ktorá je s Tekkenom spojená od prvého dielu a pravdepodobne je aj najpopulárnejšou ženskou postavou. Veď žiadna iná postava si nevyslúžila spin-off ako Nina, ktorá sa predstavila v Tekken’s Nina Williams in: Death by Degrees z roku 2005, skrátene Death by Degrees. Nové video potvrdzuje, že sa Nina vráti aj do najnovšej iterácie, pričom okrem bojových umení bude v kombách možné využívať aj jej strelné zbrane.

Krátko nato bolo zverejnené video aj s vývojármi, kde Kohei Ikeda a Katsuhiro Harada (hlava značky Tekken) predstavili nové herné mechaniky, ktoré by mali ešte viac spestriť súboje. To však ukáže až prax, no je dobré vidieť, že vývojári ešte stále majú nápady, ako zabehnutú sériu okoreniť a ozvláštniť niečim novým.

Zdroj: YouTube

Komentuj!