Register

A password will be e-mailed to you.

Lo Wang sa už o pár týždňov vráti späť na naše herné zariadenia. Shadow Warrior 3 totiž dostane takzvanú definitívnu edíciu, ktorá by mala priniesť zásadné vylepšenia i doposiaľ nevidený obsah vytvorený práve pre ňu. Podarí sa autorom napraviť mierne pošramotenú povesť po vlažne prijatej trojke zaostávajúcej za očakávaniami?

Shadow Warrior 3 rozhodne nebol zlou frenetickou akciou, akurát predchodcovia položili latku na pomerne vysoký piedestál, ktorý sa práve tejto hre dosiahnuť nepodarilo. A to je, ostatne, aj dôvod prečo sa projekt objavil v našich sklamaniach minulého kalendárneho obdobia.

Titul trpel na svoju krátkosť i absenciu zaujímavých invencií a preto nerezonoval tak zásadným spôsobom ako minulé časti. Každopádne, práve obohatená nová edícia (ktorá je pre pôvodných vlastníkov dostupná celkom zdarma) by mohla priemernejšie známky aspoň sčasti vylepšiť.

Do hry bude pridaný dobre známy New Game Plus režim i obťažnosť, ktorá limituje životy, ktorými Lo Wang disponuje. Novinkou bude aj survival mód, prípadne 60 FPS pre súčasné konzoly, ktoré tamojším hráčom sprostredkujú dynamickú a surovú akciu.

Kedy Shadow Warrior 3: Definitive Edition vychádza? Počin sa stane dostupným už 16. februára 2023, takže ak máte chuť vziať do rúk zbraň a pokosiť desiatky démonov, zapíšte si dátum do kalendára. Široko-ďaleko to bude jediná obdobná strieľačka.

Komentuj!