Register

A password will be e-mailed to you.

Už dlhšiu dobu žijeme vo svete rôznych herných simulátorov, ktoré sú nezriedka produkované výhradne za účelom vytvorenia, čo možno najväčšieho meme materiálu. Začalo to pomerne klasickými Farming simulátormi. Avšak neskôr sa pridali aj záležitosti, kde simulujete správanie medveďa alebo bezdomovca snažiaceho sa prežiť krutú zimu. No a v minulom roku sme sa dočkali projektu menom PowerWash, ktorý práve teraz dorazil na konzoly PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch.

Špiny je vždy a všade dostatok. V PowerWash Simulator budete ale bojovať práve proti nej. Získavate nových klientov, ktorí neprestajne prichádzajú s náročnejšími objektami, no a tie logicky treba dôkladne vyčistiť. Ako to tak býva, dianie sledujete z pohľadu prvej osoby, pričom za zmienku stojí i to, že do hry bola pridaná legendárna vila slečny Croft z ikonickej akčnej série Tomb Raider.

Pokiaľ si nie ste istý kvalitami titulu, môžeme upozorniť, že na konkurenčných platformách projekt zbieral nadpriemerné známky. Tie boli následne spriemerované zhruba na sedmičku. Ak teda bažíte po zaujímavej záležitosti, pri ktorej si iba ľahko oddýchnete, už zrejme hľadať nemusíte.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky