Register

A password will be e-mailed to you.

Už dlhší čas sa špekuluje, že sa vo vývoji nachádza nový, dosiaľ neohlásený diel Uncharted, pričom ho má na starosti nový interný tím Sony a nie priamo Naughty Dog. Pred pár mesiacmi totiž nová náborárka Sony, Christina-Marie Drake McBreartová, pri hľadaní nových ľudí spomenula odkaz na Uncharted. Okamžite sa zjavili špekulácie, že Sony sa vracia k tejto značke.

Ešte minulý týždeň Neil Druckmann zo štúdia Naughty Dog tvrdil, že príbeh Nathana Drakea je dokončený a tím sa posúva k ďalším projektom. Keďže však existujú reálne indície, že toto štúdio nepracuje na značke Uncharted, tak prišla ďalšia zaujímavá stopa. V novej zverejnenej reklame na PlayStation 5 sa totiž neobjavili len filmové zábery lákajúce na hry Marvel’s Spider-Man 2, Horizon Forbidden West a Final Fantasy XVI, ale aj na zatiaľ neidentifikovanú časť, v ktorej mladá žena kráča s horiacou pochodňou cez jaskyňu smerom k záhadnému artefaktu, z ktorého odfúkne prach.

Scéna môže odkazovať na koniec hry Uncharted 4, ktorý nemôžeme vyzradiť kvôli spoilerom, avšak samotná Sony v reklame uvádza, že prostredníctvom živého spravodajstva naznačuje šírenie mimoriadnych zážitkov vo svete PS5. “Skúste si všimnúť všetky odkazy na hry,” vyzýva spoločnosť.

Komentuj!