Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalšia časť z JRPG série Tales sa dočká svojej prerábky. Pred pár rokmi sme tu mali Tales of Vesperia, ktoré sme i recenzovali, no a teraz pôjde o projekt Symphonia, ktorý sa svojho času tešil identickej popularite a výborným známkam.

Autori na projekt upozorňujú prostredníctvom atraktívneho traileru, ktorý sľubuje (pre sériu) tradičné súboje, emotívnu naratívnu líniu, niekoľko atraktívnych postavičiek i archaické vizuálne stvárnenie, ktoré je ale aspoň mierne upravené, aby titul nepôsobil príliš staro.

Pre upresnenie môžeme napísať, že pôvodné Tales of Symphonia vyšlo v roku 2003, no výhradne v Japonsku. Do Európy sa projekt dostal až v novembri 2004. Jedná sa o piaty počin JRPG ságy, ktorá je primárne spojená herným mechanikami a gameplay štýlom než konštantne sa rozširujúcim príbehom. Pokiaľ teda prahnete po žánrovom počine a Final Fantasy XVI je pre vás až príliš ďaleko, 17. februára 2023 dostane viac ako slušnú náhradu. Symphonia pritom vyjde na konzolách PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Komentuj!