Register

A password will be e-mailed to you.

Už je to viac ako rok, čo sa virtuálny gigant Netflix pustil do vydávania hier prostredníctvom svojej platformy. Stále pritom platí, že niektoré sú exkluzívne pre primárne seriálovú platformu, iné sa zasa z ďalších konzol dostanú na mobilné zariadenia. Najnovšie sa k súpiske titulov pridala výborná retro záležitosť, ktorá minulý rok získavala výborné známky naprieč celým svetom.

Presnejšie ide o Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, neočakávaný hit, ktorý výborne aktualizuje tradičný koncept beat ’em up titulov. Projekt rezonoval medzi hráčmi i kritikmi, kde je príhodne zmieniť aj fakt, že sa objavil v našich nedávnych SomHráč awards.

Shredder’s Revenge mnohých prekvapil výbornou akciou, jednoduchým, no efektívnym dizajnom úrovní, no a v neposlednej rade i možnosťou kooperácie, ktorá ale na mobilných zariadeniach zrejme nebude prebiehať najideálnejšie. Ono všeobecne ovládanie tohto projektu na čomkoľvek inom ako tradičnom ovládači (prípadne klávesnici) môže byť solídnou nepríjemnosťou.

Uvidíme preto aké budú hráčske ohlasy, ktoré zatiaľ nie sú dostupné, nakoľko bol počin k službe pridaný len včera. Každopádne, ak disponuje predplatným Netflixu a máte rovnomennú aplikáciu vo vašom zariadení nainštalovanú, môžete sa do atraktívnej záležitosti pustiť. Aktuálne je totiž exkluzívna pre Netflix a je otázne či sa časom dostane aj do tradičných obchodov mobilných zariadení.

Zdroj: YouTube.com

Komentuj!