Register

A password will be e-mailed to you.

Hogwarts Legacy je bezpochyby jedným z najväčších tohtoročných herných očakávaní. O to viac asi boli rozčarovaní niektorí hráči, keď zistili, že ich predobjednávky boli bez zjavného dôvodu zrušené. Ich prvý krok bol samozrejme snaha zistiť, čo sa stalo.

WB Games Support na otázky hráčov už reagovali a príčinu problému vysvetlili. Za všetko podľa všetkého môže posunutý termín vydania hry pre PS4 a Xbox One verziu hry. Kým PC, PS5 a Xbox Series X verzie vychádzajú už 10. februára, dátum vydania pre staršie generácie konzol bol odsunutý až na 4. apríla. Avšak, táto verzia je zahrnutá aj v Digital Deluxe edícii hry pre PS5 a Xbox Series X verzie, čo spôsobilo spomínané storno objednávok.

Dôvod prečo si mnohí fanúšikovia Harryho Pottera objednali práve túto verziu je veľké množstvo pridružených odmien a výhod, ktoré ponúkajú, mimo iné aj možnosť získať hru už 3 dni pred dátumom vydania a mať tak 72-hodinový early access. Všetci postihnutí však môžu svoje objedávky opätovne vytvoriť a problém by mal byť zažehnaný.

Komentuj!