Register

A password will be e-mailed to you.

V septembri tohto roku sme sa dozvedeli o príchode anime adaptácie populárnej akčnej značky s názvom NieR. Presnejšie ale má ísť o diel s podtitulom Automata, ktorý je zďaleka najpopulárnejší. Anime záležitosť aktuálne dostala novú ukážku, ktorá nielenže ešte väčšmi na projekt láka, súčasne prezrádza dátum uvedenia na svetlo sveta.

Aktuálne je dostupná iba verzia s originálnym znením, takže len hŕstka z nás bude dialógom a monológom v traileri rozumieť. Každopádne, aktuálne to pôsobí, že animácia je na vysokej úrovni a minimálne v jednom prípade bude adaptácia vyložene citovať akčný titul.

Súčasne, akčné scény (aspoň teraz) vyznievajú prehľadne a celkovo sa na projekt veľmi dobre pozerá. Malo by nepochybne ísť o kvalitnú adaptáciu, keďže na nej pracuje priamo Yoko Taro, čiže kreatívna duša úspešnej hry, ktorá sa za poslednú päťročnicu stala obrovským kultom. Samotný Yoko nám pritom prezradil, že v adaptácii budú isté odchýlky, keďže Automata bola vytvorená ako hra a tá sa nedá stopercentne transformovať do podoby filmu či seriálu.

Úplný záver traileru nám prezrádza, že očakávané NieR: Automata ver1.1a k nám dorazí hneď na úvod nadchádzajúceho kalendárneho roka. Konkrétne 7. januára 2023. Ešte môžeme upozorniť, že v dnešný deň prebehne i špeciálny stream venujúci sa tomuto anime. Začať by mal podľa aktuálnych plánov o šiestej hodine večernej a pozrieť sa bude dať na oficiálnej YouTube stránke Aniplexu (štúdio, ktoré je pod projektom distribučne podpísané).

Komentuj!