Register

A password will be e-mailed to you.

Souls like žáner si tentokrát vzal pod svoje temné krídla ikonického rozprávkového hrdinu – Pinocchia. Lies of P sme už mohli vidieť v niekoľkých traileroch, ten najnovší naznačuje príbeh a ukazuje dynamické súbojové sekvencie.

Ak sa niečo vývojárom zo štúdia Neowiz skutočne podarilo, je to element bizarnosti, nakoľko celý titul, jeho estetika a oponenti lemujúci cestu mladého P, sú ozaj zvláštni. Ťažko povedať či každý jeden detail odevu a každá frakcia budú disponovať lore informáciami ako v Miyazakiho fantasy hrách, môžeme v to ale dúfať. Minimálne po vizuálnej stránke však pôsobia bravúrne.

Čo sa týka akcie, tá je aktuálne útržkovitá, takže si jasný obrázok spraviť nedokážeme. Každopádne, zatiaľ sa zdá, že budeme mať k dispozícii množstvo zbraní a prostriedkov na elimináciu našich sokov. Kľúčová je ale plynulosť a funkčnosť move setov a hit boxov. A tie dopodrobna preskúmame až pri samotnom hraní. Vydanie Lies of P je momentálne naplánované na rok 2023. Do bitia a záchrany mestečka Belle Époque sa budú môcť pustiť majitelia konzol PlayStation 4 a PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S a Xbox Series X. Ochudobnení nebudú ani PC hráči (titul vyjde na Steame).

Komentuj!