Register

A password will be e-mailed to you.

Počas The Game Awards 2022 bola predstavená hviezdne obsadená hra Crime Boss: Rockay City od INGAME STUDIOS. Tím sídliaci v Brne ulovil do svojho pripravovaného počinu veľké hviezdy, no oznamovací trailer toho o hre mnoho neprezradil.

Dozvedeli sme sa, že v hre uvidíme známe hollywoodske tváre ako Michael Madsen (ten hru na TGA 2022 prišiel predstaviť), Michael Rooker, Danny Trejo, Danny Glover, Kim Basinger, Damion Poitier (prvý predstaviteľ Thanosa v MCU), raper Vanilla Ice alebo legenda všetkých legiend, Chuck Norris. Hra vyjde 28. marca pre PC, PS5 a Xbox Series X|S, no čo sa týka samotného hrania, z toho sme videli minimum.

Lepšiu predstavu o hre ponúkol GameSpot, ktorý si mohol titul vyskúšať, nahrať a následne uverejniť 6 minút záberov priamo z hrania, vďaka čomu je zrejmé, že Crime Boss: Rockay City bude českým variantom na Payday. Zatiaľ titul budí rozporuplné dojmy, no lepšie bude posudzovať až finálny produkt. Obavy však budila i cenovka, keďže ihneď po oznámení bolo možné predobjednať si hru na Epic Store so zľavou až 40%, čo sa nestáva, dokonca i teraz je stále hra v zľave, hoci tá klesla na 20%.

Komentuj!