Register

A password will be e-mailed to you.

Špongia Bob sa opätovne prihlási o slovo v akčnej adventúre, ktorá ohúri krásnym svetom i typickým humorom. Najnovšie sa projekt s poditutlom The Cosmic Shake pripomína trailerom lákajúcim na predobjednávky.

Nie je príliš prekvapujúce, že samotný trailer je plný krásnych svetov, ľahkého bojovania a hlavne skákania naprieč všemožnými prekážkami. K tomu si viete prirátať sympatický voice acting a svižný hudobný podkres a dobrá žánrovká je na svete. Snáď. Dúfajme, že už 31. januára 2023 dostaneme naozaj dobrú skákačku, ktorá de facto odštartuje nadchádzajúce herné obdobie.

Titul si budú môcť zahrať majitelia osobných počítačov, konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a Xbox Series S i Nintenda Switch. Je ale nutné upozorniť, že next-gen edícia aktuálne nie je v pláne a pôjde preto v prípade starších i súčasných platforiem o rovnakú hru bez vizuálneho upgradu. Na záver dodávame, že ak sa rozhodnete predobjednať si Cosmic Shake, odmenou vám bude sedem unikátnych kostýmov, ktoré ozvláštnia samotné hranie.

Komentuj!