Register

A password will be e-mailed to you.

Do akčného multiplayerového projektu Overwatch 2 už budúci týždeň príde nový hrateľný hrdina s menom Ramattra. Je teda logické, že ho tvorcovia adekávtne priblížili a predstavili nám jeho schopnosti.

Z takmer trojminútového videa sme sa dozvedeli, že Ramattra bude disponovať dvomi formami, ktoré ako hráči máme dynamicky striedať podľa konkrétnej situácie. Primárny útok prebieha prostredníctvom akejsi magickej palice. Taktiež vám v útokoch a obrane pomôže špeciálny štít, ktorý síce disponuje veľkým životom, no trvá iba zopár sekúnd.

Druhý režim slúži primárne na kontaktné strety, kedy útočíte svojimi rukami a súčasne disponujete schopnosťou krytia, ktorá znižuje nepriateľský damage. Papierovo a aj na základe prezentovaného videa to pôsobí veľmi dobre, no uvidíme ako to bude v praxi. Chvíľu zrejme potrvá, pokiaľ sa hráči naučia s novou postavou pracovať, avšak zdá sa, že ide o charakter, ktorý je priamo vytvorený pre taktizovanie v akcii. Ramattra sa stane súčasťou balíčka hrdinov už 6. decembra.

Komentuj!