Register

A password will be e-mailed to you.

Ubisoft mal tento rok vydať nové pokračovanie ikonickej stratégie The Settlers, no nakoniec došlo k odkladu. Zdá sa, že vývojári využili tento čas dobre, nakoľko bolo oznámené, kedy titul konečne vyjde. Ak sa na nový príspevok do tejto legendárnej série tešíte, poznačte si dátum 17. február, kedy hra vyjde na PC. Neskôr dorazí aj na PlayStation 4, Xbox One, Switch a cloudovú službu Luna od Amazonu, no pre tieto platformy zatiaľ dátum vydania zverejnený nebol.

Miesto toho sme však dostali pomerne slušný zoznam kľúčových vlastností a herných módov, ktoré v The Settlers: New Allies nájdeme.

Kľúčové vlastnosti

  • Úplne prepracované od základov, s úžasnou grafikou a detailnými animáciami.
  • Vyberte si z troch frakcií: Elari, Maru a Jorn. Každá z nich má jedinečný vzhľad, štýl hrania a príbeh na pozadí.
  • Zažite príbehovú kampaň, ktorá sa odohráva vo svete The Settlers, alebo sa pustite do špeciálneho režimu Hardcore a jeho ďalších výziev. Hrajte online až s ôsmimi hráčmi v napínavých bitkách proti iným hráčom alebo AI pre dlhotrvajúcu zábavu.

Herné módy

  • Kampaň pre jedného hráča – Keď Elari musia opustiť svoju vlasť, nezostane nič iné než usadiť sa na nových a neznámych územiach. Títo noví osadníci budú musieť na svojej ceste čeliť mnohým výzvam, od nájazdov neľútostných banditov až po objavenie novej kultúry týchto krajín.
  • Hardcore režim – Keďže hráči budú môcť hrať nové scenáre, široká škála modifikátorov a podmienok urobí z AI ešte náročnejšieho súpera. Prispôsobivosť je kľúčom v tomto novom režime, ktorý otestuje najlepších hráčov ako osamote alebo s priateľmi.
  • Skirmish – Zahrajte si sólo proti umelej inteligencii, v kooperácii proti umelej inteligencii alebo hráč proti hráčovi s až ôsmimi hráčmi na 12 mapách dostupných pri vydaní.

Zdroj: Gematsu

Komentuj!