Register

A password will be e-mailed to you.

Pred nejakou dobou sme sa dočkali zásadnej informácie. Z produkcie Ubisoftu k nám prichádza remake originálnej Splinter Cell hry. A kedy inokedy ak nie teraz by prvotina špionážnej ságy mala byť dostupná zdarma?

Ak za nejaký kvalitný titul nemusíte platiť ani jediné euro, vždy to poteší, no nie? Taktiež, v prípade, že vás zaujíma skôr či neskôr prichádzajúci remake (alebo príbehový reboot), bolo by žiadúce doplniť si v tomto ohľade svoje vzdelanie. Pôvodný Splinter Cell je výbornou stealth akciou, v ktorej cítiť pero (vtedy ešte žijúceho) Toma Clancyho.

Je to teda pomyselná adaptácia, ktorá sa kvalitou písania vyrovná tomuto autori a súčasne sa nesnaží o obmenu jeho diela. Bude pritom mimoriadne zaujímavé ju následne s remakom porovnávať, nakoľko žijeme v dobe, kedy sa pôvodná knižná, filmová alebo herná tvorba mení na základe súčasného politického štandardu. To je však na úplne inú tému a preto v prípade, že máte o tento titul záujem, stačí kliknuť na odkaz. Následne budete presmerovaný na stránku, kde si dokážete zaobstarať PC verziu.

Komentuj!