Register

A password will be e-mailed to you.

Indie tvorba stále patrí medzi jednu z najzaujímavejších, respektíve najoriginálnejších. To potvrdzuje i nadchádzajúci projekt, ktorý nesie názov Sword of the Vagrant.

Keďže sa jedná o veľmi malý projekt, je možné, že ste o ňom doposiaľ nepočuli. A, úprimne, ani nebolo veľmi kde. Áno, vydavateľ nám poskytol pred pol rokom ukážku, avšak na YouTube kanáli s piatimi stovkami odberateľov a teda je vysoko pravdepodobné, že vám titul ušiel. Teraz sa však počin dostal na oficiálny kanál Sony a tým pádom i do povedomia širšej verejnosti.

V tomto prípade môžeme bezproblémovo povedať, že nepôjde o veľký alebo zásadný projekt. Mohlo by sa ale jednať o príjemnú žánrovku. Hrateľnosť kombinuje akciu i exploráciu (aj RPG elementy), pričom nechýbajú ani boss fighty, kde autori sľubujú až 70 unikátnych monštier. K tomu si môžete pripočítať príjemné vizuálne stvárnenie, ktoré predsa len starne lepšie ako špičková grafika tohto roka, ktorá už de facto o mesiac vyznieva archaicky, respektíve neaktuálne.

Podľa dostupných informácií k nám má projekt doraziť 30. novembra 2022 na konzoly Nintendo Switch, PlayStation 4 a Xbox One. PlayStation 5 verzia bude vydaná až v roku 2023, pričom o PC a Xbox Series X či Xbox Series S edíciách aktuálne nejestvujú žiadne oficiálne správy. Nemôžeme sa preto ani domnievať, že by sme ich na zmienených platformách dočkali.

Komentuj!