Register

A password will be e-mailed to you.

Comebacky existujú. Niektorým titulom sa aj napriek mierne upadajúcej komunite podarí vstať z popola a získať až neočakávane dobré výsledky. Iným sa to dokonca podarí naprieč rokmi opakovane. A hoci PUBG nebolo nikdy mŕtve, jeho najlepšie časy sú v dávnejších dobách. Konkrétne rok alebo dva po originálnom vydaní. Finančne sa ale titulu v tomto období darilo.

Akčný a svižný battle royale titul na počiatku súčasného kalendárneho obdobia prešiel na free to play model. To znamená, že sa navýšili počty hráčov, no a to malo markantný vplyv na finančný výsledok. Aby sme boli úplne presní, v treťom kvartáli 2022 firma Krafton zaznamenala vzostup príjmov o dve percentá. Celkový príjem by sa v prepočte na doláre mal pohybovať okolo hodnoty 320 miliónov.

Krafton priniesol niekoľko pomerne zásadných vylepšení, novú mapu a, dokonca, sa pomerne často spájal so zaujímavými značkami, čo malo nepochybne za následok takto vysoké príjmy. Uvidíme ako si vydavateľský tím povedie v budúcnosti, no s prihliadnutím na nadchádzajúci Callisto Protocol i úspech PUBG, môžeme sa domnievať, že autorov čaká veľmi plodná budúcnosť.

Komentuj!