Register

A password will be e-mailed to you.

Je to naozaj tak. Len pred malou chvíľou bola ohlásená cenovka nového VR headsetu konzol PlayStation 5 a Sony v podstate spustilo lavínu trailerov pre tematické hry, ktoré si budeme môcť na tomto technologickom výdobytku vyskúšať Medzi ne patrí aj Zenith: The Last City.

Trailer ukazuje divokú hrateľnosť v pomerne nezaujímavom grafickom stvárnení. Čo ale s najväčšou pravdepodobnosťou upúta vašu pozornosť? Fakt, že ide o MMO záležitosť, ktorú budete prechádza spolu s ďalšími hráčmi. Čítate správne a nejde o žiaden výmysel.

Samozrejme, nejde tak celkom o nový projekt, keďže vyšiel už na pôvodnom PS VR a osobných počítačoch. Dokoknca, titul bol vypustený do sveta na začiatok tohto roka, avšak v záplave iných projektov mierne zapadol. To ale neznamená, že by nemalo ísť o menšiu revolúciu. Ostatne, niečo podobné tu predtým nikdy neoblo. Nová verzia bude priamo prispôsobená prichádzajúcej technológií a zážitok z nej by mal byť omnoho autentickejší a príjemnejší. Dočkať by sme sa ho mali budúci rok.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky