Register

A password will be e-mailed to you.

Áno, aj takto môže vyzerať marketing nejakého titulu. Nie vždy sa dočkáme gameplay predstavení, obsiahlych cinematic trailerov alebo kombinácie oboch zmienených. Občas totiž stačí ak sa do miestnosti posadia John Travolta, Ben Stiller a LeBron James so svojimi potomkami.

Aj s prihliadnutím na nie až tak dávne úniky (ktoré tvorcov pomerne rozhorčili) vám musí byť zrejmé, že Cory Barlog a celý jeho vývojársky tím chcú udržať pokračovanie príbehu Krata a Atrea pod rúškom tajomstva. To je primárny dôvod prečo sme z očakávaného akčného RPG nevideli mnoho a väčšina hry je stále skrytá v tajuplnom neznáme.

A ani teraz, iba týždeň pred samotným vydaním, nedostávame prezentácie, ktoré by priamo súviseli s hrou ako takou. Tentokrát ide o komické video, kde strasti výchovy (ktorou sa nová God of War sága zaoberá) preberajú vyššie zmienené filmové a športové talenty. Nečakajte žiaden gameplay alebo úseky z hry. Iba príjemnú (a častokrát vtipnú) konverzáciu odborníkov na svoj zábavný priemysel. A, koniec koncov, kde inde využiť takto poňatý “trailer” ak nie v obdobne silnej značke, ktorú predáva samotný názov a nie početné prezentácie?

Komentuj!